Om Japan Racing

Tekniskt sett allt du behöver veta….

Jr Wheels som står för Japan racing har idag över 50 olika fälgar enligt senaste kollen gjord på deras huvudsida. Företaget verkar komma ifrån Polen och har en svensk leverantör som säljer fälgarna i Sverige. Det kan finnas fler men enligt fälgkollen så finns det en huvudaktör i Sverige. Sedan har man sett olika aktörer sälja Jr Wheels men det är i små mängder. Alla som sett dessa otroligt häftiga modeller vet att dom passar till gat/drifting bilar. Dimensionerna finns enligt turbokungen upp till 20 tum.

Så här beskriver dom det på sidan

Japan Racing fälgar passar lika bra på gatan som på driftbilen. Med dimensioner från 15” till 20” med stort utbud av breddar och ET så finns det något som passar de flesta. Här hittar du allt från fälgar med djup läpp till extremt konkava fälgar.

Djupa, konkava och breda!

Vilka människor köper såna fälgar? Människor som är ute efter styling köper denna modell, detta kan vi konstatera då scstyling säljer denna modell och dom beskriver fälgen så här:

Raceinspirerad alufälg i vitt utförande från Japan Racing Wheels. Finns i storlekar 15-19″ och till både 4-bultade och 5-bultade bilmodeller. Pris per st.

 

Vem är då huvudaktören i Sverige? nobody knows det återstår att se om det släpps som en nyhet. Du som är på jakt efter fälgen bör se upp för att inte köpa en kopia. Vi varnar för alibaba och aliexpress där det förekommit flertalet kopior. Ett tips är att kolla med huvudleverantören och skaparen i Polen Jrwheels.

Vilka bilar passar Jr Wheels till?

AUDI, A1 A3 TT  BMW, E30 mfl (4x100)Toyota, MR2 Volkswagen, VW Golf, Jetta, polo, vento, Seat, Ibiza Toledo, Honda, civic accord  Opel, manta ,Och många fler, ovanstående är bara några exempel. Fråga oss gärna om du är osäker, så hjälper vi dig att hitta rätt